Arkitekt Nuuk

TALENTFULD ARKITEKT TIL SPÆNDENDE OPGAVER I GRØNLAND
Masanti A/S søger ny kollega til vores afdeling i Nuuk

Vil du udvikle din faglighed og samtidig være med til at skabe godt byggeri i Grønland?

Her er en spændende mulighed for at blive en del af et velfungerende kontor i Nuuk! Vi søger en ny kollega, der vil være med til at skabe fremtidens byggeri i Grønland. Vi arbejder bredt med byggeri – fra den spæde skitse til det færdige byggeri og anlæg.


Dine primære opgaver
Opgaverne er mangeartede hos Masanti og du får hurtigt ansvar; både som projektleder og projektmedarbejder på opgaver i alle størrelser. På kontoret i Nuuk har vi i øjeblikket flere spændende byggeopgaver i kikkerten.

Bliv en del af Masanti Nuuk
Hos Masanti A/S får du kollegaer fra Ilulissat i nord til Qaqortoq i syd. Vi er 35 medarbejdere og vores kompetencer spænder vidt. Du har derfor mulighed for at udvikle dine egne faglige kompetencer i samspil med dygtige kolleger.
I afdelingen i Nuuk får du 12 kollegaer, du kommer til at arbejde tæt sammen med. Det lille fællesskab betyder, at du har stor mulighed for at præge arbejdspladsen og være med til at udvikle kontoret.


Ansvar, faglighed og samarbejde
Vi lægger i Masanti stor vægt på fagligheden og det er derfor vigtigt, at du brænder for byggeriet og har erfaring med byggeprocesser. Vi samarbejder med mange forskellige aktører og det er derfor væsentligt, at du er udadvendt og tillidsskabende i kontakt med bygherrer, myndigheder og entreprenører.


Desuden forestiller vi os at du er:
• uddannet arkitekt
• rutineret bruger af Revit og skitseringsprogrammer
• ansvarlig og god til at skabe overblik
• velformuleret både skriftligt og mundtligt


Vi lægger vægt på, at du er en god kollega, der har nemt ved at indgå i samarbejde internt og eksternt.
Stillingen er fuld tid svarende til 40 timer om ugen og der stilles personalebolig til rådighed.


Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Morten Gosvig på mgm@masanti.gl / + 299 946378.
Vi ser frem til at høre fra dig!
Ansøgningsfristen udløber d. 01.06.2022.
Send din ansøgning til mgm@masanti.gl

Maniitsoq Hovedkontor

Foto: Maniitsoq Hovedkontor