Job

Masanti A/S har kontor Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq og Sisimiut. Vi er 100% medarbejderejet og beskæftiger ingeniører, arkitekter, konstruktører, teknikere og administrativt personale. Herudover har vi studerende i praktik fra tekniske uddannelsesinstitutioner.

Ledige stillinger

 

Konstruktionsingeniør til førende grønlandsk totalrådgivningsfirma


Er du uddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktioner - og har du erfaring med statiske beregninger? Søger du muligheden for en stejl indlæringskurve – i nye omgivelser? Så ser Masanti A/S frem til at byde dig velkommen!
Masanti A/S er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter, maskinmestre, konstruktører, byggeteknikere m.v. Opgaverne er mangeartede, hvilket giver mulighed for en stor variation i arbejdsopgaverne og mange nye udfordringer inden for planlægning, byggeri, anlæg, vandforsyning, energioptimering og meget mere.

Statiske beregninger af bærende konstruktioner

Til Masanti søger vi en bygningsingeniør med speciale i konstruktioner. Dit fokus- og ansvarsområde i jobbet vil primært være projekternes statik - og beregning af dette. Endvidere skal du føre tilsyn med og fungere som byggeleder på projekterne. Du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ingeniører, arkitekter og konstruktører. Projektering sker ved hjælp af AutoCad Civil 3D og Revit.

Som den ideelle kandidat har du naturligvis viden om og erfaring med statik og beregninger. Det forventes desuden, at du har et vist kendskab til projektering af byggerier og tilsyn. Endelig forventes gode IT-kompetencer samt formuleringsevner på dansk i både skrift og tale.

På det personlige plan prioriteres det, at du er kulturelt nysgerrig og god til at skabe  relationer. Derudover lægges vægt på, at du:

- Er omhyggelig, punktlig og arbejder struktureret
- Er selvkørende med en god selvdisciplin
- Er fokuseret på kunden og bidrager til at skabe kvalitet og faglig sikkerhed i byggeprocessen
- Er en holdspiller med åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på
- Er ansvarlig, pligtopfyldende og troværdig
- Engagerer dig i tingene og interesserer dig for dit arbejde


Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med masser af udfordringer og mulighed for et spændende fritidsliv

Masanti tilbyder dig fagligt udfordrende opgaver. Et betragteligt kompetenceløft vil naturligt ske i jobbet, da det vil byde på mange udfordrende og varierende opgaver. Alt efter dine evner og kvalifikationer kan du få tildelt lederansvar på opgaverne.


Masanti er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 30 medarbejdere arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. En rigtig god arbejdsplads med en positiv omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet. Det er en dynamisk virksomhed, hvor du vil få god sparring med fagligt kompetente kolleger.

Desuden tilbydes følgende:

- Løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer, inkl. sundhedsforsikring og pensionsordning
- Passende personalebolig kan anvises. Desuden tilbydes huslejetilskud
- Betalt bohaveflytning frem (og tilbage efter min. 3 års ansættelse)
- Årlig betalt feriefrirejse til Danmark

Opstart snarest muligt efter nærmere aftale.

Lidt om Nuuk

Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har ca. 17.000 indbyggere.  Ud over de institutioner, der hører til en hovedstad, har byen alle de faciliteter, der vil være i en dansk by af samme størrelse, f.eks. butikker, biograf, sportsfaciliteter, kulturcenter, caféer og flere fremragende restauranter. Der er gode muligheder for indkøb af såvel lokale som danske varer. Om vinteren kan man stå på ski eller bruge tid i de lokale fitness centre. Om sommeren kan man gå på jagt, spille golf, fiske, sejle op i de lokale fjorde og vandre en tur på Store Malene bjerget eller kigge efter hvaler i Godthåbs Fjorden.

Interesseret?

Søg stillingen ved at fremsende en mail med CV og ansøgning til dorthe@kflies.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Partner Dorthe Flies på mobil +45 60833117 eller dorthe@kflies.dk

Dorthe Flies HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler - også inden ansøgningsfristens udløb.


Company text:

Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986, og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen. Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring, som er opbygget i rådgivningsvirksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

Masanti A/S har afdelinger i Ilulissat, Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Nuuk og desuden et søsterselskab i Ringe på Fyn. Masanti A/S har pt. 30 medarbejdere beskæftiget indenfor rådgivning, hvoraf de 8 er placeret i Nuuk.

Hjemmeside: www.masanti.gl

 

Søg uopfordret

Uopfordrede ansøgninger skal sendes til:
Direktør Morten Gosvig
+299 34 79 76
mgm@masanti.gl

Om Masanti A/S

Maniitsoq Hovedkontor

Foto: Maniitsoq Hovedkontor