Masanti er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter og teknikere.

 
 
Masanti's 30 års jubilæum

Fredag den 3. juni kunne Masanti fejre 30 års jubilæum, og det skete med reception i de 5 byer hvor vi har kontorer i Grønland.

 

Læs mere her...

Ny afdeling i Qaqortoq

Vi har indrettet os i et hyggeligt hus ikke så langt fra centrum nær
Målet med at oprette afdelingen er umiddelbart at kunne føre tilsyn på den nye kredsret i Qaqortoq, men det har længe været Masanti´s ønske at have en afdeling i Kommune Kujalleq, idet vi allerede løser en del opgaver i kommunen og for bedre at kunne servicere kunder i området, med den direkte tilstedeværelse.

Ejet af medarbejderne
Masanti A/S

Masanti A/S er ejet af medarbejdere med lang anciennitet i selskabet. Dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring, som er opbygget i rådgivningsvirksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet. Samtidig har vi opnået, at firmaet råder over en stabil medarbejderstab med et bredt erfaringsgrundlag til gavn for firmaets kunder.

Læs mere her

Tankanlæg

Masanti er specialister inden for tankanlæg. Masanti har gennem mange år arbejdet tæt sammen med Polaroil. Vi har stor special viden inden for vedligehold, drift og nybygninger af tankanlæg. Masanti er og har været involveret i projekter i hele grønland.

 

Læs mere her

 • Rådgivende arkitekt og ingeniør

  Masanti A/S er et førende grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er idag en af grønlands største firmaer i branchen. Vi har kontorer i Maniitsoq, Nuuk, Ilulissat og Sisimiut, samt et søsterselskab i Danmark.

  Læs mere..

  Rådgivende arkitekt og ingeniør
 • Masanti TV

  Masanti TV er pr 1/4-2016 overgået NIPI-TV
  Al henvendelse skal fremadrettet ske til:

  Nipi FM - Maniitsoq ApS
  P. O. Boks 279
  3912 Maniitsoq
  (t) +299 563799

  Læs mere...

  Masanti TV
 • Om Masanti A/S

  Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen.

  Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring som er opbygget i rådgivnings-virksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

  Om Masanti A/S

Masanti har ca. 25 medarbejdere beskæftiget indenfor rådgivning fordelt på afdelinger i Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk Sisimiut og Qaqortoq.