Mandag, 06 juni 2016 00:00

Masanti's 30 års jubilæum

Fredag den 3. juni kunne Masanti fejre 30 års jubilæum, og det skete med reception i de 5 byer hvor vi har kontorer i Grønland.

 

Der blev holdt reception på kontoret i Qaqortoq, på restaurant Nasiffik i Nuuk, på hotel Maniitsoq, på kontoret i Sisimiut og på Hotel Icefiord i Ilulissat. Mange mennesker mødte frem for at ønske tillykke, og alle steder blev der budt på mad og drikke, så vi havde en god dag på hele kysten.

 

stemning30aar

 • Rådgivende arkitekt og ingeniør

  Masanti A/S er et førende grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er idag en af grønlands største firmaer i branchen. Vi har kontorer i Maniitsoq, Nuuk, Ilulissat og Sisimiut, samt et søsterselskab i Danmark.

  Læs mere..

  Rådgivende arkitekt og ingeniør
 • Masanti TV

  Masanti TV er pr 1/4-2016 overgået NIPI-TV
  Al henvendelse skal fremadrettet ske til:

  Nipi FM - Maniitsoq ApS
  P. O. Boks 279
  3912 Maniitsoq
  (t) +299 563799

  Læs mere...

  Masanti TV
 • Om Masanti A/S

  Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen.

  Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring som er opbygget i rådgivnings-virksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

  Om Masanti A/S

Masanti er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter og teknikere.