Om Masanti A/S

Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen. Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring som er opbygget i rådgivningsvirksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

Masanti A/S har kontor i byerne Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq og i Sisimiut og har derudover et tæt samarbejde med vores søsterselskab, Masanti ApS Danmark.

Medarbejderstaben består af ingeniører, arkitekter, konstruktører, teknikere samt administrativt personale, og vi har løbende studerende fra tekniske uddannelsesinstitutioner i praktik i virksomheden.

Masanti A/S kompetencer dækker bredt over nybygning, renovering og vedligeholdelse af alle typer af bygninger og anlæg. Masanti A/S har desuden specialiseret sig indenfor tankanlæg for brandfarlige væsker, vandforsyning, varmeforsyning, kloakering, renovation og byggemodning.

Masanti A/S tilbyder også handelsværdivurderinger og teknisk/økonomiske vurderinger af bygninger.

Masanti A/S anvender IT i alle processer, og har et bredt og indgående kendskab til programmer som 3D-programmer Revit og AutoCad Civil.

I projekteringen af bygningsopgaver bruges 3D-cadprogrammet Autodesk Revit. Et program der giver en bedre forståelse af kompleksiteten i et byggeprojekt, da der kan opbygges en fysisk 3D-model af både det arkitektoniske, konstruktive og installationer. Det medvirker til at forbedre byggeprocessen og i sidste ende er det med til at give et bedre byggeri.

Ved projektering af anlæg i og på terræn, bruges AutoCAD Civil 3D. AutoCAD Civil 3D er ideelt til design og konstruktion af bygge- og anlægsteknik samt udarbejdelse i forbindelse med transport-, byggemodnings- og vandprojekter. I AutoCAD Civil 3D kan man undersøge forskellige design- og konstruktionsalternativer samt analysere projektets funktioner, hvilket medvirker til at forbedre anlægsprocessen og i sidste ende er det med til at give det bedste resultat.

Alle vores ydelser kvalitetssikres efter retningslinjerne i virksomhedens kvalitetssikringshåndbog.

Masanti er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter og teknikere.