Arkitekt- og Ingeniør nyheder

 • Masanti's 30 års jubilæum Mandag, 6 juni 2016

  Fredag den 3. juni kunne Masanti fejre 30 års jubilæum, og det skete med reception i de 5 byer hvor vi har kontorer i Grønland.

   

  Der blev holdt reception på kontoret i Qaqortoq, på restaurant Nasiffik i Nuuk, på hotel Maniitsoq, på kontoret i Sisimiut og på Hotel Icefiord i Ilulissat. Mange mennesker mødte frem for at ønske tillykke, og alle steder blev der budt på mad og drikke, så vi havde en god dag på hele kysten.

   

  stemning30aar

 • Masanti har åbnet kontor i Qaqortoq. Fredag, 12 juni 2015

  Den 11. maj i år åbnede vores nye kontor i B-186 på Regner Berntsensvej. 

  Vi har indrettet os i et hyggeligt hus ikke så langt fra centrum nær Storsøen

  Målet med at oprette afdelingen er umiddelbart at kunne føre tilsyn på den nye kredsret i Qaqortoq, men det har længe været Masanti´s ønske at have en afdeling i Kommune Kujalleq, idet vi allerede løser en del opgaver i kommunen og for bedre at kunne servicere kunder i området, med den direkte tilstedeværelse.

  Lige nu bemandes kontoret med Bygningskonstruktør Hans Jørgen, men der vil være en skiftende bemanding i den første tid.

  Kontoret kan træffes på emailadressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 64 10 06.

 • Ny samarbejdspartner Mandag, 1 Juli 2013

  Masanti A/S og DGE Miljø- og ingeniørfirma a/s har indgået en samarbejdsaftale. DGE beskæftiger sig primært med miljøopgaver, og netop dette vil betyde, at Masanti A/S fremover kan tilbyde komplette løsninger indenfor miljørådgivning.

  Se mere

Om Masanti A/S

Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen.

Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring som er opbygget i rådgivnings-virksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

Masanti er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter og teknikere.