Masanti er et førende grønlandsk totalrådgivningsfirma med ingeniører, arkitekter og teknikere.

 
 
Opgradering af distributionsnet

Masanti TV opgraderer antenneanlægget.

 

Masanti TV har besluttet at investere i udstyr for at kunne opgradere alle kanaler til HD kvalitet.

Dette sker fordi TV udbyderne har valgt, at alle kanaler hen over de kommende 2 til 3 år skal lægges om til HD kvalitet.

 

Læs mere her

Ejet af medarbejderne
Masanti A/S

Masanti A/S er ejet af medarbejdere med lang anciennitet i selskabet. Dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring, som er opbygget i rådgivningsvirksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet. Samtidig har vi opnået, at firmaet råder over en stabil medarbejderstab med et bredt erfaringsgrundlag til gavn for firmaets kunder.

Læs mere her

Tankanlæg

Masanti er specialister inden for tankanlæg. Masanti har gennem mange år arbejdet tæt sammen med Polaroil. Vi har stor special viden inden for vedligehold, drift og nybygninger af tankanlæg. Masanti er og har været involveret i projekter i hele grønland.

 

Læs mere her

 • Rådgivende arkitekt og ingeniør

  Masanti A/S er et førende grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er idag en af grønlands største firmaer i branchen. Vi har kontorer i Maniitsoq, Nuuk, Ilulissat og Sisimiut, samt et søsterselskab i Danmark.

  Læs mere..

  Rådgivende arkitekt og ingeniør
 • Masanti TV

  Masanti TV nedtager og udbyder digitale TV-signaler i Maniitsoq og Sisimiut. På denne side kan du læse meget mere om teknikken, få tekniske oplysninger og opsætninger samt priser og anden nyttig information.

   

  Læs mere...

  Masanti TV
 • Om Masanti A/S

  Masanti A/S er et grønlandsk rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, etableret i 1986 og er i dag et af Grønlands største firmaer i branchen.

  Masanti A/S er 100 % ejet af medarbejderne i firmaet, og dermed er der skabt stor sikkerhed for, at den viden og erfaring som er opbygget i rådgivnings-virksomheden siden 1986, fortsat vil være til stede i firmaet.

  Om Masanti A/S

Masanti har ca. 20 medarbejdere beskæftiget indenfor rådgivning fordelt på afdelinger i Maniitsoq, Ilulissat, Nuuk & Sisimiut. Udover rådgivende arkitekt og ingeniør firma driver Masanti A/S TV forretning og nedtager og distribuerer digitale TV-signaler i Maniitsoq og Sisimiut.